Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora, Cande Moreno, al supergegant de la Copa del Món de Sankt Moritz. (Foto: FAE)
  • L'esquiadora, Cande Moreno, al supergegant de la Copa del Món de Sankt Moritz. (Foto: Alain Grosclaude)
Per Redacció, 08/12/2023 A LES 16:42

Cande Moreno lluita un supergegant amb moltes dificultats però acaba eliminada

L'esquiadora, amb el dorsal 57, ha estat lluitat gran part de la cursa tot i les dificultats que presentava el traçat

Suïssa.- Cande Moreno ha lluitat aquest divendres el supergegant de la Copa del Món de Sankt Moritz (Suïssa), amb unes condicions molt complicades que finalment han acabat amb l'andorrana eliminada perquè no ha pogut entrar en una porta.

Amb una pista trencada pel pas de les corredores que la precedien, Cande Moreno, amb el dorsal 57, ha sortit per totes i ha estat lluitat gran part de la cursa per mantenir-se en cursa tot i les dificultats que presentava no només el traçat, trencat pel pas de les corredores, sinó també amb una visibilitat complicada en dia en què la boira i la neu han estat presents intermitentment.

Moreno marcava -0.03 en el primer punt intermedi i se situava amb el 16è temps, tot i que després la pista començava a obligar l'esquiadora andorrana a lluitar molt contra una superfície molt trencada. Al següent intermedi passava amb el 49è registre, amb +2.49, i poc després no podia continuar en no arribar a temps a l'entrada d'una de les portes.

Aquest dissabte es disputa el descens d'aquesta Copa del Món suïssa, i diumenge un segon supergegant. "Ja des del principi res a veure amb els entrenaments d'ahir, perquè ahir era el dia perfecte, sol, condicions perfectes, i avui està nevant. Eren condicions difícils per a tothom. Tenia clar que havia de lluitar, he començat bé, però amb algun problema que era difícil de solucionar" ha comentat l'esquiadora. "He continuat lluitant, però al final ja eren massa errors, i a l'últim ja he sortit. Sento un regust agredolç perquè al final sé que puc esquiar de pressa i són dies així en els quals el que lluita més és qui ho treu. Estava disposada a lluitar, però ha sortit així. Hi ha encara dues carreres aquí a Sankt Moritz, així que ho donaré tot demà al descens i demà passat al supergegant un altre cop" ha afegit.