Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador, Joan Verdú. (Foto: Hans Bezard)
Per Redacció, 08/12/2023 A LES 16:51

Joan Verdú (GS) i Àxel Esteve (SL), preparats per la Copa del Món de Val d'Isère

Després de setmanes d'incertesa, l'intens i ferm treball de recuperació de la lesió de Verdú ha donat els seus fruits

França.- Joan Verdú i Àxel Esteve seran els representants andorrans a la Copa del Món de Val d'Isère (França). Dissabte tindrà lloc la cursa de gegant, amb Verdú, i diumenge la d'eslàlom, amb Esteve.

Després de setmanes d'incertesa, finalment l'intens i ferm treball de recuperació de la lesió de Joan Verdú ha donat els seus fruits i l'esquiador es troba en molt bona condició per estar present a la segona cita del calendari de la Copa del Món de gegant, la primera que puntuarà per la classificació WC després que la cursa de Sölden de finals d'octubre es cancel·lés finalment per culpa del vent.

Així, la cita per a Verdú serà aquest dissabte a partir de les 9.30 h amb la primera mànega. La segona està prevista per les 13.00 h. "Ha estat una carrera contra rellotge per recuperar no el més ràpid possible, però sí el millor possible. Han estat cinc setmanes dures i intenses, però ha anat molt bé, Estem tots una mica sorpresos. Em noto molt bé, hem provat de menys a més i ha anat molt bé i hem decidit participar a Val d'Isère" ha assegurat, Verdú. "No només participaré, sinó que podré ser competitiu. La part física, la part mèdica, la part 'rehab' ha donat el vistiplau, i amb certes garanties de no assumir un risc massa elevat, així que a donar-ho tot" ha afegit l'esquiador.

Amb un bon inici de temporada, esquiant molt bé i amb bones prestacions, Àxel Esteve estarà al portilló de sortida de la Copa del Món d'eslàlom de Val d'Isère. Una cita important per l'esquiador andorrà, que ja sap el que és competir al màxim nivell. La primera mànega del diumenge començarà a les 9.30 h, mentre que la segona està prevista per les 12.30 h.