Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú al podi. (Foto: Alexis Boichard - Agence Zoom)
Per Redacció, 10/12/2023 A LES 11:04

El podi de Verdú, premi al treball de molts anys i una il·lusió de cara al futur de l’esquí andorrà

El director esportiu de la secció d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, considera que és una recompensa a l'esforç de l'esquiador

França.- La Federació Andorrana d’Esquí ha aconseguit una fita importantíssima amb el podi de Joan Verdú a la Copa del Món de Val d’Isère. El director esportiu de la secció d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, considera que és el premi a molts anys de treball, i una il·lusió de cara al futur de l’esquí andorrà.

"Crec que com tots, estic molt emocionat amb el resultat del Joan d’ahir", ha explicat Vidosa, que assegura que encara li costa "pensar que algú hagi pogut ser tercer a la Copa del Món". La tercera posició de Verdú a la World Cup "és una cosa que tots hem somiat des de fa molt, hem picat pedra des de fa molts anys, tots els que hem passat com a corredors, com a entrenadors, a la Federació, per nosaltres tot el que s’ha fet per l’esquí andorrà, l’esquí estudi amb l’EEBE... tot el que s’ha fet, ahir va tenir una recompensa amb el Joan".

"Penso que d’això ens hem d’aprofitar", ha afirmat Vidosa, que creu que s’ha d’arribar "als clubs, als pares, a tots els nens d’Andorra que els agradi esquiar, que vulguin competir", perquè tinguin clar "que realment fer això és possible, que ho podem tirar endavant, que de Joans Verdú n’hi poden haver més, i que endavant, que això és un somni que s’ha fet realitat".