Carregant...

Detall de notícia

  • Gina del Rio durant un dels recents entrenaments indoor a Oberhof. (Foto: Nordic Focus)
Per Redacció, 11/12/2023 A LES 17:54

L'inici de temporada somniat de Gina del Rio

Andorra la Vella.- Els començaments de temporada sempre resulten complicats, especialment quan els mesos competitius són pocs com és en el cas dels esports d'hivern. Tot això sembla no afectar-li a Gina del Rio, la jove fondista de la Federació Andorrana de Futbol que ha arrencat el curs amb cinc podis en les competicions de Copa d'Europa que ha disputat fins a la data. 

El passat cap de setmana, durant la competició disputada a Goms (Suïssa), Del Rio va assolir tres podis en categoria júnior. Divendres va ser segona a la cursa sprint, mentre que dissabte va aconseguir la victòria a la cursa de 5km interval start en clàssic. Per completar el cap de setmana va assolir una nova segona plaça, ara a la cursa de 10km mass start en patinatge.

Però, aquests no havien pas estat pas els primers calaixos de la temporada va començar per a Gina del Rio, doncs feia només una setmana, a Santa Caterina Valfurva, va disputar dues proves, l’sprint i una 10km en clàssic assolint un argent en cada una de les respectives curses. Ara, només li falta un pas més, pujar al punt més alt del podi i guanyar l'or.