Carregant...

Detall de notícia

  • Els participants dels dos equips del partit de Nadal de la FAF. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 13/12/2023 A LES 09:20

La FAF desitja Bones Festes amb el tradicional partit de Nadal

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana de Futbol va donar el tret de sortida de les seves activitats nadalenques, i, com no podia ser d'una altra manera, ho va fer amb el tradicional partit de Nadal entre integrants de la FAF, jugadors i jugadores internacionals i alguns dels integrants dels equips dels Special Olympics. Ahir dimarts, el Centre d'Entrenaments Francesc Vila, a la Massana, va ser l'escenari d'aquest moment tan especial on el futbol torna a demostrar que és un llenguatge comú.

"Per a la FAF és un orgull promoure el futbol i el futbol sala sense fer distincions, i aquestes són unes dates perfectes per fer-ho. Aquest partit s'ha convertit en una agradable tradició per reivindicar el nostre esport i demostrar que la pilota no entén d'edat, sexe o religió. Aquest tipus d'activitats proporcionen un impacte positiu en la nostra societat a través de la pilota", va afirmar el president de la federació, Fèlix Àlvarez, que va afegir que "tampoc hem volgut oblidar les col·laboracions amb altres entitats. La FAF no és només futbol, també és voler ajudar activament aportant material esportiu perquè les persones més necessitades també tinguin un Nadal digne".

De la mateixa manera, l'ens federatiu col·labora activament en la 31a recollida de joguines que organitza el locutor Òscar Royo conjuntament amb RTVA i que té lloc des del dia 12 de desembre i fins al 2 de gener. La FAF tindrà el seu punt de recollida de joguines al Centre d'Entrenament de la FAF, a la Borda Mateu, on cada any els clubs afiliats col·laboren de manera desinteressada aportant regals per als nens necessitats. La instal·lació colomenca estarà oberta fins al 23 de desembre i tancarà des de l'endemà dia 24 fins al 2 de gener, que tornarà l'activitat al camp de futbol de la capital.

Cal recordar que les joguines han de ser noves i sense embolicar. També es poden lliurar ninots de peluix, tant nous com utilitzats a condició que estiguin en bon estat i es lliurin a Tintoreries Núria de l'Illa Carlemany o de Pyrénées perquè quedin en perfectes condicions per ser regalats. Finalment, la federació farà aportacions solidàries a diferents entitats del país amb diversos regals -pilotes, roba i més material esportiu- per als tradicionals Quintos que es celebren per Nadal, principalment en escoles, llars d'ancians i joves o associacions com l'AMMA.