• Dai Domeniconi en un dels partits d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu FAF)
Per Redacció, 20/12/2023 A LES 13:17

Domeniconi i Lacour donen la victòria a l'ENFAF

Andorra la Vella.- L'ENFAF va tornar a emportar-se els tres punts en la darrera jornada. Les de Carlos Sánchez van jugar el passat cap de setmana al camp de la UD Can Trias, a Viladecavalls, i es van emportar el triomf per 0-2. No obstant això, el triomf no va ser pas fàcil i els gols no van arribar fins al tram final del partit. Dai Domeniconi, que havia arrencat a la banqueta, va obrir el marcador en el 79 de joc. Ja en el darrer minut de l'encontre, la davantera internacional Cris Lacour va signar la sentència i va donar tres punts vitals, que permeten a les jugadores de l'ENFAF situar-se terceres, amb un partit menys que el quart classificat, el Fontsanta-Fatjó, amb qui empaten a 21 punts. L'any es completarà dissabte a Alàs, on jugarà contra el Cambrils.