Carregant...

Detall de notícia

  • El director d'Unicef Andorra, Albert Mora, i la directora d'RSC del MoraBanc Andorra, Natàlia de Felipe. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 27/12/2023 A LES 11:36

El Champions for Unicef torna el 3 de gener

Andorra la Vella.- El tradicional partit de bàsquet benèfic entre personalitats del país, el Champions for Unicef, se celebrarà el pròxim 3 de gener al Pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany, a partir de les set de la tarda. Així ho han anunciat aquest matí la directora de Responsabilitat Social Corporativa del MoraBanc Andorra, Natàlia de Felipe, i el director d'Unicef Andorra, Albert Mora.

"És un orgull poder anunciar que un any més tornarem a tenir Champions for Unicef, la col·laboració entre el MoraBanc Andorra i Unicef Andorra per tal de receptar fons per a l'entitat" ha dit de Felipe. Ja hi ha diverses pesonalitats confirmades com els flamants cònsols d'Andorra la Vella, Sergi Gonzàlez i Olalla Losada, la subsíndica general, Sandra Codina, el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, el líder de Concòrdia, Cerni Escalé o la ministra de Cultura i Esprots, Mònica Bonell. A més a més, hi haurà el cuiner Carles Flinch o la creadora de contingut gastronòmica, Regadera Foodie.

En el segon dels partits, que és on hi prendran part els jugadors del MoraBanc Andorra, hi participaran també els atletes Pol Moya, Nahuel Carabaña, Aina Cinca i Pau Capell, el guanyador de la Vuelta Ciclista a Espanya, Sepp Kuss, el motorista Pol Espargaró, la futbolista Marina Fernàndez o la jugadora de rugbi Noèlia Pauls, a més a més de la influencer Gemita. El cos de l'entrada és de cinc euros i tots els diners recaptats aniran a benefici d'Unicef Andorra. "Els diners recaptats aniran destinats als projectes que tenim de pobles eco a Madagascar o als programes d'igualtat per a les nenes i les dones de l'Afganistan".