Carregant...

Detall de notícia

  • En Toni Bou fent entrega de la bicicleta a en Diego. (Foto: danispeedy.co)
Per Eduard Piera, 11/01/2024 A LES 17:13

Quan la il·lusió arriba sobre dues rodes

Andorra la Vella.- Les festes de Nadal que van acabar el passat cap de setmana, amb l'arribada dels Reis d'Orient, acostumen a ser aquells dies on tothom acaba emprant frases suades parlant de solidaritat, fraternitat, del do de compartir i de la il·lusió de tot plegat. No obstant això, sovint aquests grandiloqüents eslògans no van més enllà de les paraules boniques i, a molt estirar, d'una mirada, d'un copet a l'esquena.

A vegades, però, s'obren finestres on aquesta il·lusió, on aquest voler fer feliç a una persona que no coneixes de res, entren com una forta ventada d'aire i fan caure qualsevol obstacle. Això és el que devien pensar les ments pensants d'Specialized, quan van iniciar la campanya, arreu del món Gift the Ride i fer arribar una de les seves bicicletes a persones que realment les necessitaven. A casa nostra, el supercampió de Trial, Toni Bou, i la ciclista del club Andona (que va ser part essencial de la sorpresa), Esther Piquer, tots dos ambaixadors de la marca, van entomar el repte i van donar una sorpresa a en Diego. Amb una vida complicada, les dues rodes és allò que més feliç fa al jove i que ha anat aprenent i creixent amb aquelles bicicletes que ha reciclat de la família o que ha pogut rescatar d'algunes deixalleries. Ara, això ja és història.

"Ens van parlar del Diego i de la seva passió per la bicicleta, i no ens ho vam pensar ni un segon. Era la persona ideal per formar part del programa 'Gift the Ride' d'Specialized" recordava l'Esther. Ella mateixa i en Toni van sorprendre el jove, fent-li entrega d'aquesta espectacular bicicleta i equip complementari, a la vegada que van passar un matinal amb ell, on va poder aprendre alguns dels trucs de tot un campió del món. Immortalitzat en un vídeo de la productora Danispeedy.co, la família Specialized té un nou integrant i en Diego, una nova eina en què poder estar més a prop del seu somni, que és poder competir.