Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora Carla Mijares entrenant. (Foto: Origami / Óscar Rius)
Per Redacció, 10/01/2024 A LES 17:06

Carla Mijares prepara les Copes d'Europa de Zell am See

Andorra la Vella.- Carla Mijares ha disputat aquest dimecres l'eslàlom de Kronplatz amb l'objectiu d'agafar el ritme de competició de cara a les dues Copes d'Europa, les quals farà front divendres i dissabte a Zell am See (Àustria).

L'andorrana no ha pogut completar la primera mànega tot i una bona posada en escena. "Està esquiant bé i anem amb confiança a les Copes d'Europa", ha manifestat el tècnic Josh Alayrach, que ha explicat que avui, Mijares estava fent una molt bona cursa, però que malauradament ha enforquillat i ha quedat fora.

La cursa estava prevista després de l'aturada de Nadal per tornar a agafar sensacions en competició abans del viatge a Àustria, on divendres i dissabte competirà als eslàloms corresponents a la Copa d'Europa.Mijares suma set top 5 en tota la temporada, amb tres victòries i dues segones posicions. Actualment, compta en eslàlom amb 23.00 punts FIS, després dels dos 23 punts que va marcar a les seves victòries a principis de desembre passat a Kronplatz i Alpe Cermis.

Aquesta temporada, Mijares no ha pogut completar cap de les tres Copes d'Europa en què ha estat present. Però, precisament a Zell am See, és on té un dels seus millors resultats, una 23a plaça a la cursa de 2022.

Aquest dijous tornen Jordina Caminal i Clàudia Garcia a la competició. Totes dues es troben a Pozza di Fassa, on demà correran al gegant corresponent als Nacionals de Letònia.