Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú a Schladming. (Foto: Hans Bezard / Agence Zoom)
Per Redacció, 19/02/2024 A LES 12:16

Màxima motivació de Verdú per a la gira nord-americana

Andorra la Vella.- Joan Verdú encara la gira nord-americana de la Copa del Món de gegant, que inclou tres curses una a Palisades Tahoe i dues a Aspen, amb les màximes expectatives. L’esquiador es troba amb moltes ganes de demostrar l’alt nivell amb què està esquiant. “Ho afrontem molt bé, en forma i moltes ganes i aprenent dels mini errors que hi va haver a Bansko, però traient coses súper positives”, va assegurar Verdú abans de viatjar aquest diumenge als Estats Units.

“Està tot l’equip 'mega' motivat, estem encara a meitat de temporada amb cinc carreres per endavant. Amb els resultats que estem fent i l’esquí que estem demostrant, imagina les ganes que tinc de competir”, va dir l’esquiador.

Per a ell i l’equip, la primera cita ja és una vella coneguda, però a Aspen tot vindrà de nou: “Palisades és una pista que conec, ja vam competir l’any passat i ja sabem el que ens trobarem, mentre que Aspen és una pista que no ha corregut ningú en gegant i farem dues carreres allà, i per això serà important trobar un bon 'feeling' directe per aprofitar bé l’oportunitat”.

La primera cita americana serà a Palisades Tahoe el dissabte 24 de febrer, amb la primera mànega a les set de la tarda (hora andorrana) i la segona a les deu de la nit. Després, a Aspen, la doble cita, la primera divendres 1 de març, i la segona dissabte 2 de març, les dues amb la primera mànega a les sis de la tarda i la segona a les nou de la nit.