Carregant...

Detall de notícia

  • La fondista, Gina del Rio a l'Alpen Cup de Jakuszyce (República Txeca). (Foto: Marcin Oliva Soto)
  • El fondista, Irineu Esteve a la Copa del Món de Trondheim (Noruega). (Foto: Modica Nordic Focus)
Per Redacció, 21/02/2024 A LES 18:13

Doble presència andorrana a Schilpario amb Irineu Esteve i Gina del Rio

Andorra la Vella.- La Copa d'Europa de Schilpario (Itàlia) comptarà amb doble representació andorrana. Per una part, Gina del Rio competirà després de coronar-se als mundials júnior d'Eslovènia. Les bones noves venen de la mà d'Irineu Esteve, que torna amb l'objectiu d'anar recuperant les sensacions en curses. En la contínua recuperació de les molèsties d'esquena, el fondista vol acabar aquesta cita europea amb una valoració del seu estat de forma. Schlipario es presenta com l'ocasió perfecta pel test, després d'haver estat durant una setmana amb entrenaments a Lavazé (Itàlia).

Esteve competirà dissabte 24 als 10 quilòmetres individuals en clàssic, mentre que diumenge farà la carrera dels 20 quilòmetres persecució en estil lliure. Tot i estar lluny del seu millor estat de forma, la idea es torna a adquirir sensacions i valorar la seva presència o no en properes copes del món.

Mantenir el lideratge: el repte de Del Rio

Les opcions per ser la reina de la categoria júnior en aquesta Copa d'Europa són altes per a Del Rio, que de moment, continua sent líder de la competició amb 860 punts. En segona posició, a 250 punts està Iris de Martin (610) i tanca el podi provisional l'alemanya Charlotte Boehme (585).

La fondista competirà dissabte als 10 quilòmetres individual en clàssic, i diumenge als 10 quilòmetres persecució en lliure, tot en categoria júnior.