Dissabte 18 de maig de 2024
|
07:39 H
L'esquiadora Cande Moreno, amb el seu entrenador, Simon Bastelica a Cortina d'Ampezzo (Itàlia). (Foto: Alain Grosclaude/Agence Zoom)

Cande Moreno passarà per quiròfan el 27 de febrer

Andorra la Vella.- L'esquiadora Cande Moreno dona per finalitzada la temporada després de fer-se mal als lligaments creuats del genoll dret, en la caiguda a Cortina d'Ampezzo (Itàlia). Malgrat el fort impacte contra les xarxes de protecció, no se'ls ha trencat, però haurà de passar per quiròfan el pròxim 27 de febrer.

Abans de prendre aquesta decisió definitiva, Moreno ha passat diverses setmanes treballant en la recuperació del lligament lateral, a més de dur a terme unes últimes proves i anàlisis, on s'ha vist que hi ha una impossibilitat natural de la regeneració del creuat. D'aquesta manera, iniciarà el procés de recuperació, el qual s'allargarà quasi fins a l'inici de la temporada 2024-2025.

DNF de Mijares a l'eslàlom de Malbun

A Malbun (Liechtenstein) s'ha disputat dijous el segon i últim descens de la Copa d'Europa d'eslàlom, on Carla Mijares ha quedat DNF en la primera mànega. Sortia amb el dorsal 46 i se situava 34a al primer sector amb +0.66. No obstant això, no ha aconseguit mantenir-se en el traçat i ha acabat fora.

Segons un comunicat emès per la FAE, les condicions de la pista eres més complicades que en el primer eslàlom, que es va disputar dimecres. De fet, 18 esquiadores no han pogut acabar la primera mànega.

Cancel·lat el NJR d'Alleghe

Les males condicions meteorològiques han obligat l'organització a anul·lar el gegant NJR masculí i femení d'Alleghe (Itàlia) amb la incertesa de si divendres es podrà disputar. En cas que no se celebri, Íria Medina i Clàudia Garcia tornaran a l'acció als dos gegants FIS del 27 i 28 de febrer a Bad Hofgastein (Àustria). Pel que fa a l'equip EEBE U19 (Martí Llort, Maià Font, Nico Daban, Salvador Cornella, Pere Cornella i Àlvar Calvo), correran divendres 23 un supergegant FIS i dissabte 24 un gegant CIT.