Dissabte 18 de maig de 2024
|
06:07 H
El vicepresident de la federació andorrana de judo (Fandjudo) i àrbitre continental, Marc Bernadó. (Foto: Fanjudo)

Marc Bernadó fa història esdevenint membre de la 'International Judo Federation'

Andorra la Vella.- El vicepresident de la federació andorrana de judo (Fandjudo) i àrbitre continental, Marc Bernadó ha estat integrat com a membre de la comissió disciplinària de la IJF (International Judo Federation). Segons un comunicat emès des de la federació, el comitè està format per un mínim de tres i un màxim de cinc membres. Actualment acompanyen a Bernadó un suec, un japonès, un anglès, on per primera vegada a la història, hi forma part un andorrà.

Les tasques a desenvolupar en aquest nou rol es basen a jutjar actituds en contra de l'esperit de la disciplina i contra el reglament de l'IJF. A més, s'ha de valorar tot el que malmeti la imatge de l'esport per esportistes, entrenadors, federacions i la mateixa IJF, en esdeveniments organitzats per ells mateixos o per funcionament habitual. Els components també poden intervenir com a comissió d'apel·lació en casos instruïts en primera instància per una comissió disciplinaria continental.

Des de la Fandjudo, han expressat l'honor i satisfacció que aporta tant a la mateixa federació com al país.

Lliga nacional de categories base a Sant Julià


Aquest dissabte 14 se celebrarà la 1a jornada de la lliga nacional de judo en categories base (de 6 a 16 anys) a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Una competició que comptarà amb la presència de més de 100 judokes pertanyents a tots els clubs del Principat.

Tanmateix, hi han dues jornades més programades a les parròquies d'Ordino i Andorra la Vella pel 4 de maig i el 8 de juny, respectivament.