Dissabte 18 de maig de 2024
|
06:07 H
L'esquiador, Joan Verdú a la Copa del Món de Schladming (Àustria). (Foto: Hans Bezard/Agence Zoom)

Verdú es troba amb molta confiança per al gegant de Palisades Tahoe

Andorra la Vella.- "Tenim moltes ganes, molta confiança i anirem a buscar bastant gas". Aquestes han estat les paraules de l'esquiador, Joan Verdú després dels últims entrenaments abans del gegant de Palisades Tahoe (Estats Units). Aquesta cursa donarà el tret de sortida a la gira nord-americana, la primera de les tres cites programades de la Copa del Món.

Després del viatge, Verdú ha pogut entrenar durant tota la setmana al continent americà, havent d'adaptar-se a la neu i les condicions "una mica peculiars d'aquesta zona". Tot i voler fer un darrer 'warm up' per a la carrera, amb l'equip tècnic s'ha decidit que és millor guardar repòs. L'esportista ha declarat que té "algunes molèsties a l'esquena" i han preferit quedar-se tranquils, per "acabar de recuperar i espero estar millor per atacar la carrera en plenes facultats".

La cita de Palisades Tahoe comptarà amb un horari diferent. La primera mànega es disputarà a les 19 hores i la segona a les 22 hores, hora andorrana. Cal recordar que Verdú ja va competir en aquesta estació la temporada passada, on va assolir una 19a posició i va sumar 12 punts de WC. Les dues pròximes proves de la gira estan programades per l'1 i 2 de març, a Aspen.