Dissabte 18 de maig de 2024
|
08:06 H
El telecadira Seig s'ha estrenat aquest dissabte amb l'habilitació de cinc nous quilòmetres de pista. (Foto: Grandvalira Resorts)
Les tres pistes s’han traçat al voltant del telecadira Seig, han estat batejades com a Seig, La Font i La Pala. (Foto: Grandvalira Resorts)

Grandvalira estrena la nova àrea esquiable amb l’obertura del telecadira Seig

Andorra la Vella.- L’estació de Grandvalira ha estrenat aquest dissabte la zona d’Encampadana, una àrea esquiable de nova creació que, amb la instal·lació del telecadira Seig i tres noves pistes vermelles, dota l’estació de cinc nous quilòmetres de pistes ubicats al sector de Canillo. Amb aquesta incorporació, Grandvalira compta a partir d’ara amb un total de 215 km i 140 pistes per a tots els nivells, així com 76 remuntadors. Les tres pistes s’han traçat al voltant del telecadira Seig, han estat batejades com a Seig, La Font i La Pala, ampliant la zona d’esquí del sector Canillo i contribuint així a la dinamització del sector.

Les obres d’habilitació de la nova zona que van iniciar-se al setembre, s'han dotat d'una xarxa d’innivació amb la instal·lació d’innivadors d’última generació. A més, el projecte ha aprofitat el telecadira de quatre places retirat del Port Negre, a Arinsal, per reubicar-lo en aquest nou emplaçament després de rebre una profunda revisió i actualització que n’ha ampliat considerablement la seva vida útil.