Dissabte 18 de maig de 2024
|
08:06 H
Un partit de l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

L'FC Andorra - Reial Valladolid CF, gratis amb el Carnet Jove

Andorra la Vella.- L'associació Carnet Jove Andorra i el Futbol Club Andorra tornen a repetir un any més l'acord que permetrà a 200 persones usuàries de la targeta poder gaudir gratuïtament del partit dels tricolors contra el Reial Valladolid CF, que tindrà lloc el pròxim 3 de març a les 14 hores. Un duel que promet ser emocionant en la que pot ser la jornada que marqui la diferència per als locals.

Així, els usuaris tant del 'Clàssic', com del 'Jove 16PUNT30' que ho desitgin, poden sol·licitar la seva entrada de franc mitjançant l'aplicació Carnet Jove Andorra. Les entrades estaran disponibles des d'aquest mateix dilluns i fins a exhaurir existències. Es poden adquirir fins a un total de dues entrades per usuari i és obligatori que els menors de 14 anys vagin acompanyats d'un adult responsable. Les persones que ho adquireixin hauran de dur l'identificatiu físic o digital el dia del partit.

A banda d'aquest partit, i amb l'objectiu d'apropar aquest esport als joves, durant tot l'any el Carnet Jove ofereix descomptes i avantatges als seus usuaris en les entrades als partits així com en la compra de marxandatge.