Carregant...

Detall de notícia

  • Un instant del partit Enfaf Construccions Modernes - FC Barcelona C. (Foto: FAF)
  • Un instant del partit Enfaf Construccions Modernes - FC Barcelona C. (Foto: FAF)
Per Redacció, 29/02/2024 A LES 10:29

El líder, d'una altra lliga

Andorra la Vella.- Els equips Enfaf han tingut una de calç i una de sorra en aquesta jornada, on el femení no ha pogut passar davant d'un sòlid FC Barcelona C i al futbol sala masculí, han hagut de patir abans d'aconseguir l'anhelada victòria contra el Monistrol.

Femení: Enfaf Construccions Modernes 0 - FC Barcelona C 6


Les noies de Carlos Sánchez no han pogut fer res davant un FC Barcelona C que compta amb victòries en tots els partits de la temporada i la immensa majoria, per golejades. Van ser capaces de marcar tres gols en cada part, els quals van sentenciar a les andorranes. Malgrat mantenir el marcador a zero fins a la primera mitja hora de joc, van acabar sucumbint davant el potencial de les blaugranes. La derrota fa baixar l'equip a la 5a posició, però empatat a punts amb el tercer.

El pròxim partit serà aquest diumenge a les 13.20 hores al camp del Terrassa (13è en la general).

Sala masculí: Enfaf Construccions Modernes 6 - La Barca Monistrol 5


Important victòria de l'equip de Jona Pérez davant el Monistrol. Els tricolors es van desfer del seu rival per 6-5. Doblets de Christian Regalo i Josep Segura en un partit on també van veure porteria Brayan Pinto i Omar Àvila. Assoleixen tres punts que deixen al club instal·lat en la 9a plaça, trencant una ratxa de dues derrotes consecutives.

El següent rival serà el Sant Joan Despí, que rebrà l'Enfaf aquest dissabte a les 18.30 hores. Els catalans són, a hores d'ara, el 4t classificat.