Dissabte 18 de maig de 2024
|
05:52 H
L'esquiador Àxel Esteve a la Copa Gineta. (Foto: Origami / Òscar Rius)
L'esquiadora Carla Mijares a la Copa del Món d'eslàlom de Flachau (Àustria). (Foto: Hans Bezard / Agence Zoom)

Xavier Cornella i Àxel Esteve estaran en les finals continentals

Andorra la Vella.- Les darreres cites de la Copa d'Europa ja estan decidides per a Àxel Esteve i Xavier Cornella, que competiran primer a Suècia, i després en les finals continentals a Noruega. El pròxim 5 de març, els esquiadors, conjuntament amb el tècnic Greg Ribotto, emprendran el viatge cap a Klaeppen (Suècia) per entrenar i disputar la que serà l'última doble cita continental (10 i 11 de març). Posteriorment, els hi espera Hafjell (Noruega) per córrer en l'eslàlom de les finals del 16 de març i tres dies més tard, acabaran amb el campionat nacional d'eslàlom noruec a Trysil.

Pel que fa a Àlex Rius, continuarà els entrenaments a casa per estar en les curses FIS de Soldeu (del 8 a l'11 de març), les quals acolliran dos gegants divendres i dissabte, i l'eslàlom per diumenge i dilluns. Prèviament, haurà de disputar els gegants FIS de Font Romeu (4 i 5 de març). També farà acte de presència als Campionats d'Espanya de Formigal (25 al 28 de març) i els últims dos dies del mes, als Nacionals d'Andorra.

Triple retorn de Mijares, Medina i Garcia

L'equip nacional femení no es queda enredera amb la presència de Jordina Caminal en el supergegant de la Copa d'Europa de Sarntal (Itàlia). A banda, se sumarà diumenge als gegants de Cortina d'Ampezzo (Itàlia), on tornaran a la competició Íria Medina i Clàudia Garcia, que a diferència de Caminal, també competiran el dissabte. Totes tres viatjaran a Pozza di Fassa per a les curses de gegant FIS del 6 i 7 de març. Després, Caminal i Garcia hauran de tornar a l'acció a Cortina per als supergegants FIS (8 i 9 de març).

Sense sortir del país de la bota, Carla Mijares correrà els eslàloms FIS i NC programats pel 4 i 5 de març, respectivament, a Kronplatz. Més tard, el divendres 8 viatjarà a Noruega per disputar la Copa d'Europa de Norefjell (Noruega) els dies 13 i 14 de març, i es trobarà amb Cornella i Esteve en les finals de Hafjell.