Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora Jordina Caminal al descens de Chatel (França). (Foto: Nil Louna / Agence Zoom)
Per Redacció, 29/02/2024 A LES 19:18

Caminal, 47a al supergegant de Sarntal

Andorra la Vella.- L'esquiadora Jordina Caminal ha assolit una 47a posició al supergegant de la Copa d'Europa de Sarntal (Itàlia) on a més, s'ha quedat a menys d'un segon de puntuar en EC. Sortia amb el dorsal 60 i es col·locava 57a en el primer sector, per millorar tres places en el segon i acabar amb el 35è millor crono (1.16.02). Finalment, ha baixat 12 posicions i s'ha quedat a +3.26 de la guanyadora, la italiana Asja Zenere (1.12.76). El rànquing de tall de la cursa de dijous l'ha marcat la francesa Axelle Chevrier (30a) amb un temps d'1.15.16.

Caminal ha explicat que es troba satisfeta per l'esquí que ha realitzat, encara que li fa "molta ràbia perquè avui la pista s'ha transformat molt". L'escenari mostrava condicions diferents de les primeres a les últimes esquiadores. "He esquiat bé, però no avançava" ha incidit. Tanmateix, l'alpinista s'ha quedat amb els aspectes positius de la cursa on ha "tornat a retrobar sensacions d'inici de temporada" ha conclòs.

La disputa del segon supergegant EC està programada per a divendres, tot i que estarà condicionat tot pel temps, ja que la previsió és de neu a la zona a la nit d'aquest dijous.