Carregant...

Detall de notícia

  • Xavi Cardelús durant els testos a Jerez. (Foto: Cardelús Racing Team)
Per Redacció, 01/03/2024 A LES 18:16

Cardelús, satisfet pels testos abans del debut a Qatar

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús i l'equip Fantic Racing han posat aquest divendres el punt final al test oficial de pretemporada del Campionat del Món de Moto2 que s'ha fet des de dimecres al circuit de Jerez, i el pilot s'ha mostrat satisfet per la feina feta.

En aquesta última jornada de proves, el dia ha començat amb un 1'42.326 que millorava en més de dues dècimes de segon el millor temps que va aconseguir dijous i, el més important, la diferència respecte als millors temps de la sessió ha baixat al segon i mig. A la segona sessió ha tornat a millorar dues dècimes més amb un 1'42.105 i ha mantingut la diferència respecte dels pilots més ràpids de la categoria i, finalment, a la tercera, ha rodat en els mateixos temps.

"En aquesta tercera i última jornada de test a Jerez hem seguit millorant i he anat rodant més ràpid de manera progressiva i rebaixant els meus temps de referència. En paral·lel, hem seguit fixant la base de la moto amb la qual afrontarem el principi de la temporada i cada cop estem més a prop dels 'settings' de sortida", ha valorat el pilot, que s'ha mostrat "satisfet de la feina feta" malgrat que ha remarcat que encara pot millorar. De totes maneres, ha incidit que l'objectiu no era el d'aconseguir un registre determinat sinó provar el màxim d'elements possibles per posar-se a punt de cara al Gran Premi de Qatar. "Des d'aquest punt de vista, hem fet una bona feina i viatjarem a la primera cursa de l'any amb les idees força clares malgrat que falten petits detalls per polir del meu pilotatge i de la moto", ha afegit.

Aquests han estat els últims entrenaments previs al primer gran premi de la temporada que es disputarà la setmana que ve al circuit de Lusail, a Qatar. Divendres es faran els primers entrenaments.