Carregant...

Detall de notícia

  • Aurélien Scheidler i Alejandro Orellana celebrant el gol contra el Reial Valladolid. (Foto: FC Andorra)
Per Elena Martins, 06/03/2024 A LES 13:16

Jandro veu la victòria contra el Valladolid com una 'recompensa'

Andorra la Vella.- Un dels herois del partit contra el Reial Valladolid va ser el migcampista Jandro Orellana que després d'una recuperació, va poder donar l'assistència del gol de la victòria, marcat per Aurélien Scheidler. Una simple passada amb una importància transcendental que dona seguretat, no només grupalment, sinó també a escala individual. "Ajuda a veure què s'estan fent les coses bé en el dia a dia i al treball. Crec que a qualsevol jugador li agrada, sobretot ajudar a l'equip i si és acompanyat d'una victòria, molt millor", ha declarat el català.

Tornar a tenir el marcador a favor quan l'àrbitre xiula el final ha sigut difícil per a l'FC Andorra. De fet, portava nou jornades sense fer-ho, les quals es tradueixen en tres mesos sense guanyar cap duel. Tanmateix, l'equip va aconseguir superar als 'pucelans' en un partit que va destacar pel desenfrè i l'emoció constant. Jandro ha recalcat que la victòria els hi ha aportat "positivisme i bona energia" per enfrontar la programació d'un mes de març que no veu fàcil i que pot ser un autèntic joc de cartes. Les sensacions les han "d'aprofitar per entrar en una bona dinàmica i afrontar el partit de divendres amb moltes ganes". No hi ha hagut cap 'click', tot el que van poder demostrar a l'Estadi Nacional va ser fruit de "trobar la sort" durant en els últims minuts i la materialització del treball i esforç que han executat durant aquest temps. "L'equip feia molt de temps que treballava molt bé durant el dia a dia, sobretot durant la setmana. El míster ho deia: ens mereixíem més" ha al·legat.

Els d'Eder Sarabia es col·loquen a tres punts de l'anhelada salvació, la qual està actualment marcada pel Cartagena. El calendari no acompanya, però pot ser el punt d'inflexió per als tricolors, ja que en tan sols deu dies, poden capgirar la volta a la situació. Ara, però, toca duel a 'El Alcoraz' contra un Osca (8 de març, 20.30 hores) que, tot i no estar en la seva millor temporada (15a posició a la classificació), destaca pel bon futbol que realitzen cada vegada que surten al camp. A més, se li suma la pressió que justament en l'anada, va ser el darrer partit guanyat pels tricolors abans de caure en picat, i volen trencar l'estadística per tornar a agafar "una bona ratxa". "L'altre dia es va dissipar una mica la frustració que et dona no arribar, però som molt joves, tenim molta ambició, moltes ganes i crec que hem de continuar treballant igual o millor per aconseguir més" ha valorat.

L'objectiu és poder arribar al raig de llum que suposa la permanència a segona divisió. Estan units, estan amb un nivell de sacrificació molt alt i volen transmetre aquest aspecte als adeptes perquè sumi, segons ha explicat Jandro.

L'acció del club a l'afició

Des del club es va anunciar aquest dimarts a la tarda que es pagaria el transport a Osca i l'entrada a tots aquells tricolors que vulguin assistir al matx. Una acció que al vestuari s'ha pres com una bona nova pel fet que creuen que han d'estar "alenats per l'afició". "L'ambient viscut l'altre dia al Nacional va ser molt positiu, sobretot en els últims minuts, ens van donar aquest suport que necessitàvem" ha declarat Jandro. Personalment, el català pensa que és una iniciativa molt important i necessiten més que mai a l'afició.

Confiança plena en el '6'

El provinent del filial de l'FC Barcelona inicia a ser un dels 'indispensables' tant al camp com a la banqueta, posició que li ha aportat seguretat davant l'entrenador i l'equip. L'arribada de l'any 2024 li està venint molt bé físicament, àmbit on tracta de donar el màxim en cada entrenament i partit per aconseguir aquesta continuïtat que tant desitja. "Estic donant el 100% per l'equip. Tot el que necessiti Sarabia, ho tindrà" ha conclòs.