Carregant...

Detall de notícia

  • Felipe Dos Anjos. (Foto: BC MoraBanc Andorra)
Per Redacció, 08/03/2024 A LES 14:13

Lezkano: “El primer pas per guanyar aquest partit és no mirar la classificació”

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra s'enfronta aquest diumenge (17 hores) a un vell conegut, el Zunder Palencia. Serà un duel marcat per les necessitats d'ambdós equips d'agafar-se a la permanència i això serà, justament, el que el farà més dur. I ho adverteix l'entrenador, Natxo Lezkano, que destaca que “el primer pas per guanyar aquest partit és no mirar la classificació”.

Sobre el Zunder Palencia, Lezkano ha destacat que “és un equip que no té res a veure" amb el de la primera volta, ja que han canviat l’entrenador i diversos jugadors i "estan mostrant una molt bona versió”. Per tot plegat ha subratllat que "és un enfrontament que requereix una concentració especial, a part del nivell d’intensitat i energia”.

Al seu torn, Felipe Dos Anjos ha explicat que aquesta ha estat "una setmana dura d’entrenaments" ja que preveuen un "partit molt exigent" i s'han preparat per a això. Sobre el rival ha afirmat que “els canvis que han anat fent els hi ha donat un plus". "Tant per ells com per nosaltres és un partit clau, sabem el que és jugar allà i ho hem d’afrontar com un repte”, ha afegit, tot destacant que “serà un xoc molt bonic de veure”.