Carregant...

Detall de notícia

  • Àlex Rius, en una prova anterior. (Foto: Skilv)
Per Redacció, 08/03/2024 A LES 18:46

Àlex Rius, al top 10 al primer gegant FIS de Soldeu

Andorra la Vella.- Àlex Rius ha aconseguit un top 10 en el primer gegant FIS disputat aquest divendres a la pista Avet de Soldeu. Rius, amb el dorsal 18, ha signat un setè lloc amb un crono final que ha estat a 2.75 del guanyador, el francès Leo Coppel. L’andorrà acabava la primera mànega amb el 9è temps, però a la segona feia una 5a posició que li permetia millorar places fins la 7a definitiva.

Així mateix, l’EEBE U19 ha tingut molta presència també. Pirmin Estruga ha acabat 25è amb el dorsal 79, mentre que Martí Llort (82) ha estat 30è, Salvador Cornella (78) ha finalitzat 33è i Nico Daban (88) ha estat 38è. A la segona mànega no han acabat Maià Font, Marc Fernández, i Antoni Bea. A la primera mànega no han acabat Eric Ebri i Pere Cornella, a més dels andorrans Jan Torres, Marc Delgado i Cerni Gil.

En categoria femenina, el podi ha estat per a les franceses Axelle Chevrier, primera; Cloe Merloz, segona, i Louison Accambray, tercera. L’andorrana Emma Ledesma ha acabat 25a, quan sortia amb el dorsal 51.

Disabte es disputa un segon gegant, també a la pista Avet.