Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot, Sito Español, a Lorca (Múrcia). (Foto: Clàudia Justes)
  • El pilot, Sito Español, a Lorca (Múrcia). (Foto: Clàudia Justes)
Per Redacció, 11/03/2024 A LES 10:21

Sito Español s'imposa a Lorca en una victòria èpica

El pilot ja anticipa el proper repte al Ral·li Sierra Morena, on espera mantenir el seu èxit

Múrcia.- El jove pilot Sito Español, de 23 anys, i la seva nova copilot, Lorena Romero, arrasen en el primer ral·li puntuable de la Beca Rally Team Spain Junior 2024. La disputa va tenir lloc aquest diumenge passat al Ral·li Tierras Altas de Lorca, i representa el primer esdeveniment del 2024 en el panorama nacional dels ral·lies, i la primera prova de foc per Álex 'Sito' Español.

El pilot va assegurar mostrar-se satisfet amb els resultats i va afirmar haver fet "una molt bona gestió de la carrera". "Sabíem que era necessari agafar els màxims punts en aquesta prova, era vital per al desenvolupament del campionat. Estic molt content d'aquesta primera victòria. Toca continuar concentrat i anar a per totes" va assegurar.

A la prova murciana, Español va estar al volant del Peugeot 208 ral·li 4 de l'equip Calm Competició sota el número 37, acompanyat per una nova navegant, Lorena Romero. Copilot que es va proclamar guanyadora la temporada passada a la Beca RTS, i amb la que aquest any, espera poder proclamar-se campió després d'obtenir el subcampionat la passada edició.

Enguany, amb el suport dels seus patrocinadors Engel & Volkers, Andbank o Financera d’Assegurances, va assegurar haver dedicat l'hivern a fer una "meticulosa preparació” de la temporada, escalfant motors a les AndbankGSeries 2024. "He estat molt meticulós amb la meva feina, i tinc moltes ganes de demostrar el que som capaços amb el meu equip" va comentar, Español.

Español tornarà als trams al Ral·li Sierra Morena els dies 5 i 6 d'abril, sent també el primer ral·li puntuable del Desafiament Peugeot.