Carregant...

Detall de notícia

  • Nicolau Taulats en primera posició. (Foto: FAM)
Per Redacció, 17/03/2024 A LES 16:52

Nicolau conquista l'or i Mia Taulats la plata en la Copa Catalana d'escalada esportiva

Andorra la Vella.- Els joves tecnificats de la FAM estan competint a una de les tres proves de la setzena Copa Catalana d'escalada en bloc 2024 a la sala Flash de Sant Cugat del Vallès. Entre es resultats d'aquest dissabte cal destacar, en la categoria de sub-14, que Nicolau Taulats ha aconseguit passar a la final en primera posició de les classificatòries i en la ronda final, ha acabat liderant el podi gràcies als quatre tops completats dels cinc intents, i quatre zones de cinc intents. Amb un total de 22 participants, Jan Majoral, ha acabat en onzena posició, però sense poder passar a la final.

També cal ressaltar que en la categoria sub-12, Mia Taulats en un quadre de catorze rivals, s'ha situat al capdavant i ha assolit passar a la final amb una primera posició. En la ronda final, Taulats ha acabat completant quatre tops de dotze intents, i quatre zones de vuit intents, obtenint el segon calaix al podi de la seva categoria.

Finalment, en la categoria absoluta F, Laia Taulats, ha aconsegueit una quarta posició en la ronda de les classificatòries, i passa a la final.