Carregant...

Detall de notícia

  • Els esquiadors andorrans, Àxel Esteve i Xavier Cornella. (Foto: FAE)
Per Redacció, 17/03/2024 A LES 19:24

Punts de Copa d'Europa per a Esteve i Cornella

Andorra la Vella.- Els esquiadors Àxel Esteve i Xavier Cornella, han tancat diumenge el circuit de la Copa d'Europa amb l'eslàlom de Hafjell (Noruega) on han pogut aconseguir punts de Copa d'Europa.

Per una banda, Esteve, que sortia amb el dorsal 50, ha marcat un crono final de 1.37.08, a 3.73 del guanyador, el finlandès Eduard Hallberg (1.33.36). Aquest resultat li ha permès obtenir tres punts de Copa d'Europa, sumant un total de quinze punts de Copa d'Europa.

De l'altra banda, Cornella amb el dorsal 71, ha pogut sumar els seus primers dos punts de Copa d'Europa. El seu crono final ha estat de 1.37.17, posicionant-se a 3.81 del guanyador i a 0.08 del seu company d'equip, Àxel Esteve.

A hores d'ara, l'equip està de camí a Trysil (Noruega), on dimarts es disputarà l'eslàlom corresponent als Nacionals de Dinamarca.

Medina guanya el segon gegant NJR de Peio

El segon gegant NJR s'ha disputat aquest diumenge a Peio (Itàlia) on han competit Íria Medina i Clàudia Garcia.

Medina, que aquest dissabte guanyava la primera cursa del cap de setmana, diumenge ha tornat a aconseguir la victòria amb un temps de 2.00.92, superant a les italianes Gaia Viel i Sofia Amigoni. Després, Clàudia Garcia ha quedat en setena posició amb 2.03.57, a 2.65 de Medina, i, alhora, assolint un total de 58.34 punts FIS.

Finalment, Clàudia Garcia competirà aquest dilluns a Pozza di Fassa (Itàlia), al gegant del Nacional Júnior de Letònia.