Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la FAF, Fèlix Alvarez; i la fundadora d'Andtropia i la líder del moviment #dotzexdotze, Marta Alberch, durant la presentació de la col·laboració. (Foto: FAF)
Per Redacció, 18/03/2024 A LES 19:06

La FAF se suma al moviment 'dotzexdotze' en col·laboració amb Andtropia

Andorra la Vella.- La federació andorrana de futbol (FAF) s'ha afegit aquest dilluns al moviment #dotzexdotze, que lidera Andtropia, donant suport a les ONG i els projectes protagonistes de cada mes. A més de fer una donació econòmica mensual al projecte protagonista, la col·laboració suposarà també donar visibilitat a les organitzacions del #dotzexdotze, a través de diferents iniciatives que s'organitzaran conjuntament i s'amplia a què, en les temporades vinents, l'equip de futbol de l'ENFAF pugui portar el logotip del moviment a la seva samarreta.

Tal com ha declarat el president de la FAF, Fèlix Alvarez, aquesta col·laboració va en la línia de la seva missió i valors, com és "donar suport al teixit associatiu del país, en especial, aquest que dona suport als col·lectius socials que més ho necessitin, tant a escala local com internacionalment." Per la seva banda, la fundadora d'Andtropia i la líder del moviment #dotzexdotze, Marta Alberch, ha assegurat que "aquesta col·laboració és una mostra més que esport i solidaritat sempre van junts i obtenen resultats i impacte per millorar la nostra societat".

La iniciativa solidària 'dotzexdotze', neix amb l'objectiu de ser un moviment per a inspirar empreses i particulars a donar suport a les causes socials que més els omplin. Com el seu nom indica, es dona visibilitat a 12 projectes, un per cada mes de l'any. I vol ser un exemple de com la suma de moltes petites accions que facin particulars o empreses pot multiplicar els resultats que aconseguint les ONG que liderin els 12 projectes.