Dijous 30 de maig de 2024
|
18:15 H
La delegació andorrana desplaçada a Gibraltar. (Foto: FAF)

Andorra, present en les Jornades Regionals contra l'arranjament de partits de la UEFA

Andorra la Vella.- Una delegació andorrana formada pel cap d'integritat de la FAF, Xavier Surana; la fiscal Marta Villaverde; i el cap del grup de jocs d'atzar de la policia nacional, Marc Alguacil, han participat el passat 12 i 13 de març en les Jornades Regionals contra l'arranjament de partits organitzades per la UEFA, amb la col·laboració de la Gibraltar Football Association, focalitzades en la integritat en el món de l'esport. Aquí, han estat presents institucions i empreses, i representants d'Anglaterra, Espanya, Itàlia, França, Mònaco, San Marino i Luxemburg.

Segons esmenten en un comunicat emès per la federació, aquestes taules de treball internacionals resulten de gran interès en l'àmbit global. Demostren un ferm compromís per part de la UEFA i dels participants en la integritat de l'esport, les bones pràctiques i la lluita contra possibles fraus esportius, tant pel que fa als partits com en els llocs d'apostes.

A través de conferències, reunions i taules de treball teòriques i tècniques, l'esdeveniment té com a objectiu el foment de la prevenció, la col·laboració, l'ús de la intel·ligència, el monitoratge de partits i les tècniques i estratègies en la investigació tant de les federacions, per mitjà dels responsables d'integritat, com dels cossos policials i les fiscalies dels diferents països.