Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora Íria Medina a Pozza di Fassa (Itàlia). (Foto: Skilv)
Per Redacció, 19/03/2024 A LES 19:07

Àxel Esteve acaba 7è a l'eslàlom de Trysil

Andorra la Vella.- L'esquiador Àxel Esteve assoleix una 7a plaça a l'eslàlom corresponent als Nacionals de Dinamarca, a Trysil (Noruega). En la primera mànega ja marcava el 12è millor crono, posició que aconseguiria millorar en la segona, on pujava fins a quedar-se 9è. Finalment, ha quedat al top 7 amb un temps de 1.36.72, a +1.18 del guanyador, el noruec Hans Grahl-Madsen (1.35.54). Per la seva part, Cornella ha finalitzat 22è després de saber-se readaptar i solucionar els problemes del primer descens (28è) en el segon (5è). Ha pogut aturar el crono al 1.38.18, a +2.64 de Grahl-Madsen.

Així, tanquen "bastant bé" l'estada als països escandinaus i tornen a casa, segons l'entrenador Greg Ribotto. "Esteve ha fet una bona cursa completa, ha faltat molt poc per ser una cursa perfecta, alguna imperfecció que es pot arreglar, però globalment ha estat bé" ha explicat, volent incidir en la millora de la segona. Cornella, en canvi, ha trobat dificultats per agafar el ritme i "no ha aguantat la velocitat que necessitava". "Una mànega correcta, aquesta primera, i una molt bona segona, on ha remuntat i ha canviat el ritme de la primera" ha conclòs, esmentant les bones actuacions d'ambdos esportistes.

Medina, 10a a l'NC d'Estònia

A Pozza di Fassa (Itàlia), es continua amb els Nacionals bàltics de Letònia i Estònia. En concret, aquest dimarts s'ha disputat el corresponent gegant del Nacional estonià. De fet, el top 10 l'ha tancat Íria Medina amb 1.43.71, a +2.06 de la guanyadora, l'austríaca Katharina Huber (1.41.65). L'andorrana finalitzava la primera mànega amb el 8è crono, marcant fins i tot el 5è temps a l'últim sector de la baixada. A la segona, però, era al 14è temps i acabava, finalment, 10a. Per la seva part, Clàudia Garcia no ha pogut completar la primera mànega.