Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot Xavi Cardalús. (Foto: Xavi Cardelús)
Per Redacció, 24/03/2024 A LES 18:19

Cardelús no acaba la cursa a Portimão

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús no ha pogut acabar el segon Gran Premi de la temporada que s'ha disputat aquest diumenge al circuit de Portimão. El tricolor, que sortia des de la 9a fila de la graella, ha caigut just després de tancar la novena volta al traçat portuguès i d'haver marcat la seva volta ràpida en cursa amb un temps de 1.43.744, que millorava fins i tot el registre que havia aconseguit dissabte a l'entrenament classificatori. Al moment de caure, el pilot de Fantic Racing mirava de remuntar posicions, i a les últimes voltes estava rodant més bé que algun dels rivals que el precedien.

El pilot ha comentat que, tot i sortir endarrerit, "des del primer moment he procurat marcar un ritme constant per anar recuperant posicions amb el pas de les voltes". En aquest sentit, ha millorat el temps final del classificatori, un aspecte que no sol passar habitualment, ja que en la prèvia se solen fer ús de gomes més toves per obtenir un crono favorable. Tanmateix, "la caiguda ha posat el punt final a la possible remuntada" ha analitzat. Ara només queda continuar treballant per millorar entrenaments i poder estar més endavant a la línia de sortida. "El més positiu, la victòria del meu company d'equip Aron Canet que demostra el potencial que tenim com a equip" ha conclòs amb alegria.

El tercer Gran Premi de la temporada es disputarà el cap de setmana del 14 d'abril al circuit de les Amèriques, als Estats Units.