• Una ciclista d'Andona Racing al podi. (Foto: Andona Club)
  • Una ciclista d'Andona Racing durant la prova. (Foto: Andona Club)
Per Redacció, 25/03/2024 A LES 10:58

Èxit de l'equip Andona Racing al GP Maresme

Les ciclistes van aconseguir podis i reconeixements en una prova carregada d'esforç

Maresme.- L'equip d'Andona Racing celebra l'èxit de la seva participació en el GP Maresme, que va tenir lloc aquest cap de setmana. Segons destaquen des del club "va ser un espectacle veure-les atacar sense parar i lluitar en una cursa en forma de circuit pla de 3 km". Tot i que les participants van arribar a l'esprint, no van poder rematar la general de la cursa, però "l'equip se'n va anar amb la sensació de missió complerta, demostrant que estan aquí per créixer i conquerir".

Pel que fa als resultats, destaca el bronze en la categoria Júnior pel debut d'Ares Rovira, el bronze en la categoria sub-23 per Laia Gómez, l'or en la categoria d'elit (9a en la general) per María Lluelles, la plata en la categoria d'elit per Anna Albalat, el bronze en la categoria màster 30 per Mari Martínez i el bronze en la categoria màster 40 per Karen Potash.

L'equip vol expressar un "aplaudiment especial" a totes les ciclistes que van participar en aquesta prova per "l'esforç i la valentia que van mostrar, així com als que van ser exemples de determinació i constància". La pròxima cita per a les ciclistes serà el 7 de març a la Copa Catalana del Prat de Llobregat.