• Un instant del matx Montenegro - Andorra. (Foto: FAF / Iván Moure)
Per Elena Martins, 05/04/2024 A LES 18:58

Golejada de Montenegro a la selecció femenina amb golàs de Tere Morató (6-1)

Andorra la Vella.- La selecció femenina absoluta no ha pogut evitar la golejada de Montenegro (6-1) tot i el golàs, marca de Tere Morató abans del descans. Amb tot, ha sigut un partit on ha regnat la polèmica, la manca de criteri en l'arbitratge i el debut d'Aitana Colobrans, Lola Campos i Júlia Rodríguez. En conseqüència, les d'Albert Panadero es col·loquen com a últimes de grup a l'espera del partit Grècia - Illes Fèroe (19 hores).

Les tricolors han viatjat a Podgorica amb la mentalitat de poder encabir un bon inici d'aquest Preeuropeu. Tanmateix, durant la primera part s'ha vist un domini clar de les de Marko Marić on obririen el marcador de les ocasions al dos de partit. Les andorranes, però, no s'han quedat endarrere. Morató ho intentava al 5', rebent un llançament lateral de Neus Rosas que la faria avançar fins a la frontal sense èxit. Així doncs, la més clara per les de 'Pana' la tindrien al minut 20 amb una assistència de la capitana per a Laia Sin en un xut claríssim que s'aniria fregant el travesser. A la contra, les balcàniques gaudirien d'una nova oportunitat des de l'esquerra que aniria a les mans de Cardoso en dos temps.

L'1-0 aterraria al 27' en una mala defensa de Paula da Silva, que veia com Bulatovic enviava la pilota al fons de la xarxa. Sis minuts més tard, Djokovic augmentaria el marcador per a les locals amb una rematada de cap al segon pal. I el millor gol del partit es feia lloc: un cop més, Morató aprofitava una falta per xutar-la directament a porteria amb el que s'augmentava la confiança entre les andorranes.

A la represa, Montenegro ha necessitat tan sols cinc minuts per tornar a declarar qui manava al duel. Medina Desic veia porta en dues ocasions, al 51' i al 61'. D'aquesta forma, s'iniciava el festival de gols durant la segona meitat el qual continuaria amb un 5-1 de Bozic (74') i acabaria amb un penal al minut 93, que li donava el doblet a Bulatovic. Les tricolors han lluitat fins al final, però no han pogut imposar-se a la solidesa de les rivals. Cal recalcar que durant els últims 45 minuts, dos dels gols contraris no haurien d'haver pujat al marcador per fora de joc.

En aquest sentit, la plantilla ja es prepara per al pròxim duel que les enfrontarà contra Grècia, dimarts a les 19 hores a l'Estadi Nacional.