• Un instant del matx Inter Escaldes - Atlètic Amèrica. (Foto: FAF)
Per Redacció, 08/04/2024 A LES 18:09

Sense moviments en la represa de la Lliga Multisegur

Andorra la Vella.- Emocions frenètiques i resultats que no provoquen canvis, així ha estat aquest cap de setmana de represa de la lliga de futbol nacional. La incertesa s'ha mantingut a l'aire durant un mes en què s'han pogut viure matx de la Copa Constitució Valira Seguretat i l'aturada per seleccions. Així doncs, s'ha demostrat que cap dels tres primers classificats vol despenjar-se de la lluita pel títol, fent d'aquest tram final tot un esprint.

CE Carroi 0 - UE Santa Coloma 3

El líder va marxar a dormir dissabte amb un marge provisional de set punts respecte del seu màxim perseguidor, l'Inter, en un partit que va encarrilar ben aviat.

Al minut 2, inaugurava el marcador Karim finalitzant amb un xut ras i col·locat a dins de l'àrea. Amb aquest resultat, va acabar la primera part, i als 10 de la represa, arribaria el segon per als de Ramon Maria Calderé. Karim assumiria de nou protagonisme assistint des de la frontal a Juanito, perquè enviés la pilota a l'escaire de la porteria defensada per Mejía. La sentència, al 65' amb els mateixos protagonistes que al segon gol, però invertint la situació. Incursió de Juanito, que assisteix a Karim i aquest la col·loca lluny de l'abast de Mejía. La UE suma així 927 minuts sense rebre un gol.

FC Ordino 1 - FC Pas de la Casa 1

La jornada de diumenge començava amb el repartiment de punts entre l'Ordino i un Pas de la Casa que suma un punt d'or per distanciar-se una mica més de la zona vermella.

Un empat, però, amb regust agredolç, ja que els encampadans es van avançar al minut 53 amb un gol de Salguero. Tot i això, ja en el descompte i després d'alguna ocasió per sentenciar, va arribar la igualada. El millor revulsiu de la Lliga Multisegur, Javi Montserrat, va segellar el repartiment de punts amb un xut des de la frontal al primer pal que va tocar Silverio, encara que no va poder evitar que la pilota acabés a dins.

Inter Escaldes 2 - Atlètic Amèrica 0

El segon classificat va superar un Atlètic Amèrica lluitador, que no va renunciar a la sorpresa fins al xiulet final.

Ben aviat es va trencar l'empat a 0. Argañaraz va rebre a l'esquerra amb un fantàstic toc d'esperó de Sascha Andreu i la centrada de l'argentí la rematava a la xarxa Marc Caballé al segon pal. Al 25', a la sortida d'un córner, naixeria el segon. Chete es va tirar en planxa per rematar i al segon pal esperava la pilota Argañaraz per marcar a boca de canó. Durant la resta del matx, Teo Guillen va mantenir amb vida l'Atlètic Amèrica salvant fins a quatre braç a braç amb jugadors de l'Inter, que a sobre va haver de jugar des del minut 47 amb un home menys per l'expulsió de Chete. Bustos i Kabir en dues ocasions van tenir el gol a les seves botes, però no van arribar a marcar davant un Inter que continua sumant de tres en tres.

CF Esperança 0 - FC Santa Coloma 6

Golejada d'un FC Santa Coloma que segueix el rastre de l'Inter, amb l'objectiu de prendre-li la segona posició davant el cuer, que no va tenir res a fer davant un rival molt superior.

Els de Fede Bessone ja guanyaven per 0-2 als vuit minuts de joc, gràcies als gols de Gila i d'un Moreulo estel·lar, que va acabar amb un gol i dues assistències. La primera, la que va significar el 0-3, a la mitja hora de joc, buscant un Rufo que va marcar de cap llençant-se en planxa. La segona, en la darrera jugada de la primera part que va servir perquè Novoa signés un doblet. Aquest mateix no es va aturar aquí. Al cap de 5 minuts de la represa, va signar un hat-trick rebent de Gila, que va oferir un clínic de com jugar a futbol. El definitiu 0-6 el va aconseguir Moi, rematant al primer pal una centrada de Toribio.

Penya Encarnada 1 - Atlètic Escaldes 2

L'Atlètic Escaldes continua amb la seva ratxa triomfal superant el Penya Encarnada en un gran partit, a un alt ritme i ocasions a les dues porteries. Tots dos equips van oferir una gran primera part, amb alternatives a les dues porteries.

Barrenechea va ser el primer a generar perill amb una falta que va xutar fora, complet el quart d'hora de joc. Immediatament, va arribar la rèplica amb un xut potent de Manu Calvo que va fer lluir Saul. Poc després, al 22', gran ensurt per a un Ibáñez que no va poder blocar un xut llunyà de Marcel Sgrò, però va tenir la fortuna que amb l'ajuda del pal va evitar el gol. Al 31 i 32 va ser Coro amb dues ocasions que de nou es van trobar amb la gran intervenció de Saul. Poc abans del descans, l'Atlètic va trencar la igualada amb un xut de Barrenechea que va desviar un defensa per sorprendre Ibáñez. A la segona part continuarien les anades i vingudes i el Penya va aconseguir empatar al minut 61 mitjançant Manu Calvo. Amb tot, de nou va aparèixer Barrenechea 3 minuts més tard per aprofitar una centrada de Guillaume López per signar l'1-2.