Carregant...

Detall de notícia

  • Una cursa a Naturland. (Foto: Bike Show Naturland)
Per Redacció, 15/04/2024 A LES 12:24

Aterra el Bike Show Naturland

Sant Julià de Lòria.- Els dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la primera edició del Bike Show Naturland. El format Bike Show es reprodueix a diversos llocs al llarg de l'any i és un conjunt de proves de ciclisme per a tots els públics que es desenvolupen durant tot un cap de setmana. Un esdeveniment que busca atraure centenars de visitants de totes les edats i tipus de practicants de bicicleta de muntanya amb diverses proves de diferents modalitats.

Naturland és un centre d'activitats exterior, amb estació d'esquí nòrdic a l'hivern i una àmplia oferta d'activitats de muntanya a l'estiu, amb una aposta molt forta per a la bicicleta de muntanya durant els darrers anys amb l'obertura del Naturland Bike Center. Així doncs, des de l'entitat s'està invertint en la creació de circuits de mountain bike i a l'organització d'esdeveniments que ajudin a promocionar i posicionar la destinació com un lloc de pràctica d'aquest esport, i en conseqüència, guanyar en visitants d'aquest tipus al territori.

La programació començarà dissabte 15 al matí amb totes les proves de la 'Super Cup Youth', un campionat que es desenvolupa durant tota la temporada amb la participació de nens de categories des de prebenjamí a infantil, són el planter del futur del mountain bike. Al migdia (14 hores) serà el torn de la 'Shimano Super Cup Massi', la sisena prova d'un total de set, és a dir, el campionat és probable que es pugui decidir pràcticament en aquesta prova al país, on segur que l'altitud i la duresa del circuit marcaran el resultat final. La copa és un dels circuits competitius de mountain bike de més prestigi del món, amb la participació dels millors equips i corredors internacionals i que més punts UCI reparteix, en aquest cas la prova serà de categoria UCI C2.

La jornada final iniciarà amb la 'Marathon Cup', un dels circuits de mountain bike tipus marató més antics i de més prestigi i millor participació del continent. La prova de Naturland serà la quarta d'un total de cinc a celebrar-se durant l'any. El circuit d'aquesta prova transcorre pels boscos i sendes de la zona de la Rabassa, aprofitant moltes pistes que a l'hivern són les pistes d'esquí de fons, un paisatge preciós d'alta muntanya, entre avets, amb unes vistes excepcionals de l'entorn d'Andorra.

Aquest dimarts 16 s'obren les inscripcions per a totes les proves, que es podran efectuar a través d'aquest enllaç, i on es pot trobar més informació sobre l'esdeveniment.