Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot Xavi Cardelús afronta aquesta quarta cita de l'any amb la intenció de fer un pas endavant. (Foto: Cardelús Racing Team)
Per Redacció, 23/04/2024 A LES 11:09

Cardelús, a fer un pas endavant a Jerez

El Circuit de Jerez Angel Nieto, serà aquest cap de setmana l'escenari del quart Gran Premi de la temporada del Campionat del Món de MotoGP. Xavi Cardelús, afronta aquesta quarta cita de l'any amb la determinació de fer un pas endavant i seguir creixent a la igualada categoria de Moto2 on sovint el fet de rodar un segon i mig més lent que els primers classificats comporta quedar fora de les 20 primeres posicions.

El traçat de Jerez és un circuit ben conegut per l'andorrà perquè hi ha competit en nombroses ocasions. Tot i això, és un dels circuits espanyols si no l'únic on no ha pujat al podi, ja que ha acabat quart en tres ocasions al Campionat d'Europa. Malgrat aquesta dada estadística, està clar que el coneixement del traçat andalús és molt alt i té, a més, la referència del test de pretemporada.

"Venim de dues curses que han estat força complicades i aquest cap de setmana a Jerez toca començar a revertir la situació. D'entrada correm a un circuit que, sense ser dels meus preferits, conec a la perfecció. Tant l'equip com jo tenim tota la informació possible del traçat perquè vàrem estar aquí abans de viatjar a Qatar i només ens cal avaluar com es comporten els Pirelli al marge del que ja sabem del test", ha valorat el pilot de Fantic Racing. "Serà important començar a bon ritme i plantejar una bona estratègia d'entrenaments respecte a anar provant coses i definint els settings de cursa. No em plantejo un objectiu determinat quant a un lloc de la classificació, però sí que les diferències amb els pilots més ràpids i experimentats de la categoria s'escurcin significativament", ha completat.