Carregant...

Detall de notícia

  • Marc Font, escollit pilot de l'any 2023, amb la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell. (Foto: FMA)
Per Redacció, 25/04/2024 A LES 13:22

Marc Font és escollit Pilot de l'Any 2023

Andorra la Vella.- El pilot de Hard Enduro, Marc Font, va ser nomenat aquest dimecres, en el marc de la Gala de la Federació Motociclista d'Andorra, com a 'Pilot de l'Any 2023', en una votació telemàtica portada a terme durant l'acte. Font va aconseguir 66 vots que representaven el 43,71%. En segona posició va quedar Èric da Silva, el pilot de velocitat camió d'Espanya de moto5, el qual va obtenir 44 vots, un 29,14%. La tercera posició va ser pel pilot de trial Gaudi Vall amb 24 vots i un 15,89% dels vots i en quarta posició Xavier Cardelús, amb 17 vots que representaven un 11,28%. El premi, que era la primera ocasió que es lliurava, va ser entregar per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.

La gala, que va tenir lloc a Unnic, va acollir més de 200 persones entre esportistes, responsables de motoclubs, autoritats i familiars. Durant la primera part es va portar a terme el lliurament de premis dels ICE Gladiators 2024, on Xavi España, en la categoria ICE II, Cristian España, en la categoria ICE III i el francès Maxime Emery, en la general han estat els guanyadors.

També es van lliurar els premis del Campionat d'Enducross d'Andorra 2023, on Iu Teixidor en la categoria 65cc, Ruben Alves, en la categoria juvenil 85cc, Elias Duréndez, en la categoria Expert i Marc Font, en la categoria Pro van aconseguir la primera posició de la general final, de les seves respectives categories.

A la gala, també es van lliurar els premis del Campionat d'Andorra de Trial 2023, on Ramon Sucarrat, en categoria iniciació; Jordan Almirón, a la categoria grocs sub-18; Josep Lluís Marco, en la categoria grocs; Salvador Vilella, en la categoria verds; Quim Arimany, en la categoria blaus i Jordi Lestang, en la categoria vermells van aconseguir el títol nacional, en les seves respectives categories.