Divendres 17 de maig de 2024
|
09:44 H
Els judokes David Lescano, Cristina Juárez i Marc Reig al Campionat d'Occitània. (Foto: Fandjudo)

Cristina Juárez i Marc Reig es classifiquen per al Campionat de França

Andorra la Vella.- La Fandjudo ha participat aquest cap de setmana en el Campionat d'Occitània sènior de 3a divisió francesa, on dos dels tres desplaçats, Cristina Juárez i Marc Reig, han aconseguit classificar-se pels Campionats de França, que es disputarà al juny a París. En categoria -63 kg femení, Juárez va fer-se amb la medalla de bronze amb tres victòries. Qui també va tornar amb medalla per la tercera posició va ser Reig (-73 kg) després de guanyar en cinc combats.

Per la seva part, en categoria +100 kg, David Lescano va tancar el top 5 amb tres victòries, quedant-se a les portes del 3r lloc i de la classificació pel campionat de França.