Dilluns 20 de maig de 2024
|
02:06 H
Un instant del matx FC Andorra - Albacete. (Foto: FC Andorra)

L'FC Andorra s'enfonsa i no aprofita l'oportunitat (0-1)

Andorra la Vella.- L'FC Andorra ha caigut en la visita de l'Albacete al Principat en un guió de partit repetit fins a no poder més aquest curs. Els tricolors han dominat, han buscat el gol amb més intenció, però han acabat sucumbint davant un solitari gol dels manxecs en el tram final.

El duel ha començat força ensopit, si bé els de Ferran Costa han anat a poc a poc fent passos endavant cap a la porteria visitant. Així, just arribat el primer quart d'hora, Molina ho ha provat amb un xut lleugerament desviat, mentre que uns minuts després ho ha intentat Lobete amb una gran jugada individual que ha acabat amb un xut defectuós. I just abans del descans, els tricolors han demanat penal per unes mans d'un defensa manxec, mentre que el posterior xut de Petxa l'ha bloquejat un defensa.

A la represa, el joc ha començat més o menys igual i Karrikaburu ha xutat massa centrat. Uns minuts després, ha replicat Manu Fuster amb un xut que ha salvat molt bé Nico i, durant uns instants, l'Albacete ha pres el control del partit. Els tricolors han intentat tornar a decantar el camp cap a la porteria contrària a partir dels canvis, però els visitants han sabut aprofitar el pas endavant dels tricolors per sentenciar en una de les poques arribades perilloses que han tingut: al 84', Manu Fuster ha centrat a l'àrea i Juanma ha pentinat la pilota al fons de la xarxa.