|
07:08 H
Un instant de l'Andorra - Montenegro. (Foto: FAF)

El gol de Gonçalves no pal·lia la golejada al Nacional (1-5)

Andorra la Vella.- La Selecció femenina absoluta de futbol ha tornat a veure la derrota davant Montenegro, aquest cop a l'Estadi Nacional per 1-5 amb un golàs de Erica Gonçalves que no ha sigut suficient per evitar la golejada. En conseqüència, i amb la derrota contra Illes Fèroe (4-0), les d'Albert Panadero es queden últimes de grup amb zero punts i poques possibilitats de pujar de posició.

Les balcàniques sortien a la gespa amb el mateix objectiu que a l'enfrontament d'anada: poder fer sang de l'arbre caigut. Amb tot, les tricolors van anar a cercar la suma dels primers punts de la fase, encara que un gol matiner va acabar d'hora amb les il·lusions. El rellotge no marcava el minut u quan per la banda dreta, Karličić centrava per Kuč, que es quedava sola davant la porteria per una sortida errònia d'Alex Cardoso. Cinc minuts més tard, Kuč tornava a rematar, aquest cop per la banda esquerra, per posar el 0-2 al digital que significava una mitja sentència.

Amb tot, l'únic gol nacional arribaria per obra d'un xut des de fora de l'àrea de la número 12 que entrava per tot l'escaire, deixant a la portera visitant totalment venuda. La confiança retornava a l'equip tricolor durant 20 minuts, on van gaudir d'algunes ocasions més. Tanmateix, al 32' Medina Dešić aprofitava una altra l'errada de Cardoso per fer l'1-3. El marcador no es tornaria a moure fins al minut 55. A la contra d'un córner a favor d'Andorra, una combinació de Dešić i Đoković posava el quart a la casella montenegrina. L'1-5 definitiu l'encetava Bulatović (58') amb un xut a cama canviada dins l'àrea.

Així doncs, el combinat dirigit per Panadero suma la seva quarta derrota consecutiva a l'espera de la suma de punts als dos darrers matxs del calendari: el 12 de juliol contra Grècia (19 hores, estadi Theodoros Vardinogiannis) i el 16 de juliol contra Illes Fèroe (19 hores, Estadi Nacional).