Dissabte 27 de juliol de 2024
|
06:43 H
Participants del Torneig dels Petits Isards 2022. (Foto: FAR)

Torna el Torneig dels Petits Isards

Andorra la Vella.- L'Escola de Rugbi de la Federació Andorrana de Rugbi organitza, un any més, el Torneig dels Petits Isards aquest dissabte a Andorra la Vella i Encamp. Un esdeveniment que reuneix a més de 500 joves jugadors de França i d'Espanya, on s'ofereix una jornada plena d'esportivitat, diversió i camaraderia. Enguany, es compta amb la presència de la UE Sant Boiana, Tarascon, Osseja, Sant Gironts i Andorra.

La competició donarà el tret de sortida a les 11.30 a Prada de Moles, on es disputaran els duels de la categoria U12. Al mateix temps, les categories U10 i U8 competiran a l'Estadi Nacional. La cita promet ser una ocasió excepcional per als joves, que tindran l'oportunitat de demostrar les seves habilitats i gaudir de l'esperit del rugbi en un ambient amistós i competitiu. La jornada esportiva culminarà a les 14.30 hores amb un dinar de germanor a Encamp, on tots els participants, entrenadors i famílies podran compartir un moment de convivència i celebració. Aquest dinar serà una magnífica oportunitat per reforçar els llaços d'amistat i fomentar els valors del respecte i la cooperació que el rugbi representa.

"El rorneig dels Petits Isards és una de les nostres cites anuals més importants, on els joves jugadors poden gaudir del rugbi i fer nous amics" ha declarat el president de la FAR, Jean Marc Flaux. Així doncs, ha expressat la seva emoció com a entitat en rebre tants jugadors dels països veïns, i estan segurs que "que serà una jornada inoblidable per a tots". Des de la federació, conviden a tothom per donar suport als nostres joves atletes i celebrar amb nosaltres l'esperit del rugbi.