Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:04 H
La tenista Vicky Jiménez a l'ITF d'Otocec (Eslovènia). (Foto: X)

Vicky Jiménez entra al quadre principal del W100 de Biarritz

Andorra la Vella.- Després d'haver-se quedat a les portes de la final del W100 de Madrid i caure derrotada en el darrer partit d'Otocec contra la neerlandesa Anouk Koevermans, Vicky Jiménez Kasintseva torna al quadre principal de la màxima categoria dels torneigs ITF per intentar assolir el primer títol de la temporada. Així doncs, la tricolor ha guanyat els dos duels classificatoris del campionat de Biarritz (França), disputats dilluns i dimarts, contra la francesa Leire De Ezcurra i la danesa Olivia Gram, respectivament.

La jove tenista de 18 anys ha deixat el marcador quasi amb els mateixos resultats en ambdues ocasions: 6-1 i 6-3; 6-3 i 6-1. D'aquesta forma, deixa les molèsties patides al genoll que la van obligar a retirar-se de l'enfrontament contra l'australiana Maya Joint en la segona setmana de la copa eslovena. Descartades els primers indicis de lesió greu, sembla que Jiménez necessitava repòs per poder afrontar la resta de la temporada.

Encara sense saber la seva següent rival, el 'main draw' del torneig de la costa francesa en terra batuda presenta unes jugadores que poden fer patir a la del Principat. Sense dubte, els principals mals de cap de Jiménez seran la suïssa Jil Teichmann (número 191 del rànquing WTA); i la francesa Chloé Paquet, actual 121 del món que arriba després de fer una molt bona presència a Roland Garros, on va caure en tercera ronda davant la medallista olímpica i vigent campiona de Wimbledon, la txeca Markéta Vondroušová.